Lehetőségek a falusi turizmusban

Képzés

A Győr-Moson-Sopron Megyei Falusi Turizmus Egyesület, a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségével együttműködve 2017-ben képzést indít "Lehetőségek a falusi turizmusban"címmel.

A képzés 70 órás, a sikeres vizsgát tevő hallgatók "Tanúsítványt" kapnak. Főbb témák: gazdálkodási és vállalkozási ismeretek, környezetkialakítási ismertek, szabadidős tevékenységek szervezése, higiéniai, élelmiszerbiztonsági ismeretek, kommunikáció, markeing és fogyasztóvédelmi ismeretek; gyakorlat: "a jó gyakorlat elemei"

A képzés helyszíne: Győr-Moson-Sopron megyében Győr képző intézményében

A képzés díja: 75.000 Ft/fő, amely tartalmazza a képzés díját, valamint az egyszeri 5.000 Ft-os regisztrációs díjat.

Az oktatásra hétvégente kerül sor, várhatóan 10-12 alkalommal. Várható kezdés kellő létszámú jelentkező esetén június 23.

A képzésre jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével lehet, az űrlap beérkezését követően a titkár felveszi a jelentkezővel a kapcsolatot a továbbiakat illetően. Kérem jelentkezésüket a [email protected] e mail címre lehetőség szerint június 2-ig szíveskedjenek megküldeni.

Falusi turizmust érintő pályázatok esetén, a képzés elfogadható a pályázatban vállalt szakirányú képzésnek; Nemzeti Tanusító Védjeggyel rendelkezők részére pedig továbbképzésnek minősül.

Várjuk a téma iránt érdeklődők jelentkezését, a képzésre nem csak egyesületi tagok jelentkezhetnek.

További kérdés esetén forduljon az egyesület titkárához ([email protected]).

 

Üdvözlettel:

Dr. Darabos Ferenc
GYMSM Falusi Turizmus Egyesület titkár